Romica Prihor

Cum ascunzi un program, o poza sau un video intr-o imagine.


Acest utilitar BMPWrap este portabil deci nu necesita instalare, si ai posibilitatea de a ascunde un program/aplicatie cu extensia .exe sau un dll intr-o imagine care la final o sa rezulte o imagine cu extensia BMP. Acest utilitar va poate ajuta in momentul in care poate vreti sa trimiteti cuiva o anumita aplicatie/program pe mail iar servarul pe care aveti voi  mail-ul nu va lasa sa trimiteti programul cu extensia .exe sau dll pentru ca server-ul il indentifica ca fiind un fisier corupt/ilegal.

 Cu acest utilitar mai puteti ascunde poze sau fisiere video pentru a fi trimise ulterior prin mail sau pur si simplu sa le ascundeti de ochii curiosilor.


Acest utilitar este extrem de simplu de utilizat, nu trebuie decat sa luati programul/aplicatia/poza sau video cu click stanga apoi (drag and drop) si sa-l treceti peste acest utilitar *BMPWrap* si imediat se va genera *o poza* cu extensia BMP dupa care puteti face ce vreti voi cu fisierul rezultat.
 Pentru ca acea persoana care i-ati trimis acest fisier sa-l poata vedea in forma lui originala, la fel trebuie sa aiba acest utilitar *BMPWrap* sa faca aceiasi operatiune, si anume sa ia acel fisier trimis de voi la fel cu click stanga si drag&drop peste utilitarul *BMPWrap* si fisierul se va decoda in cateva secunde.

Link descarcare: BMPWrap


Mai jos va las un mic video demo cu procedeele de codare si decodare care am vorbit mai sus. 







Niciun comentariu: