Romica Prihor

Elimina raclamele, add-on-uri, toolbar-urile, ferestre pop-up din browser sau calculator cu softul AdwCleaner


                    AdwCleaner este un program gratuit, portabil si foarte util.


De mult timp am tot auzit persoane care se plang de faptul ca in browsere dar implicit si pe desktop sunt bombardati cu tot felul de reclame nedorite. Spre exemplu in browser pe langa multitudinea de reclame, browserul se deschide cu fel de fel de pagini nedorite in loc de Google.ro sau schimbat motorul de cautare.


Daca o sa scanati cu un antivirus, aceste programe nu sunt depisatete, pentru ca nu sunt virusi si nu ataca securitatatea utilizatorului si nici nu fura date, ele doar iti ingreuneaza browsereul si/sau pc-ul tau cu reclame. Aceste gen de programe sunt facute de anumite persoane pentru a castiga bani.

Daca si tu te cunfrunti cu astfel de reclame si nu stii ce sa faci, atunci nu trebuie decat sa descarcati acest program de aici: AdwCleaner si pur si simplu sa-l rulati.
O data deschis acest program, nu va ramane decat sa apasati butonul scan iar dupa ce a terminat o sa va afiseze un raport cu ce a gasit prin registri, plugin-uri, fisiere dll si multe alte fisiere ciudate care au fost instalate fara voia voastra in pc-ul vostru. Deci voua nu va ramane nimic altceva de facut decat sa apasati butonul clean dupa care sa dati un restart la pc.






AdwCleaner:

* Eliminare aplicații adware.
* Eliminare Hijacker.
* Eliminare bare de instrumente nedorite.
* Eliminare aplicații ce se instalează fără acordul utilizatorului.
* Compatibil cu cele mai cunoscute browsere web.
* Interfata foarte simpla si intuitiva.


Observatie.

Pentru eliminarea reclamelor din browser, trebuie sa intrati si in setarile acestuia la extensii si sa eliminati tot de acolo ce vi se pare ca a fost adaugat fara voia voastra.








Niciun comentariu: