Romica Prihor

Descarca video/audio de pe Youtube/Facebook etc foarte rapid cu Snap Tube pe android.

Foarte multi utilizatori de android pe smartphone in ziua de azi cauta aplicatii cu care sa descarce la o calitate buna si cu o viteza mare, video si audio de pe youtube si nu numai.

Astazi vreau sa va mai prezint o aplicatie de acest gen, pentru ca am mai vorbit in trecut pe blog despre o alta aplicatie care se numea Tube Mate, dar acea aplicatie avea un minus, si anume in momentul cand vroiai sa descarci o melodie mp3 aplicatia te intampina cu o fereastra pop up in care te indruma sa descarci acel convertor pentru mp3-uri ca sa poata descarca.

Ei bine aceasta aplicatie Snap Tube, ca despre ea este vorba are un convertor incorporat ce a ce face descarcarea de mp3-uri mai rapida ne mai fiind nevoie sa treaca printr-un convertor separat de aplicatie. Am observat ca descarca mai repede un clip video decat un mp3, pentru ca la video nu mai este nevoie sa converteasca cum face pentru audio.

Cu ajutorul aplicatiei Snap Tube puteti descarca cu usurinta si cu o rapiditate crescuta, clipuri video la diferite rezolutii,  de pe cele mai populare siteuri, cum ar fi: YouTube, Facebook, Instagram, Sound Cloud, Dailymotion etc.


Aceasta aplicatie nu este disponibila in magazinul Google Play de aceia va las link-ul cu APK-ul pentru descarcare, aici. Pentru instalare trebuie sa intrati in setarile telefonului, (vezi video din subsol-ul articolului) la tabul securitate si sa bifati obtiunea surse necunoscute, ca telefonul sa va dea voie sa instalati aplicatii si din afara magazinului Google Play, puteti sta linistiti ca aplicatia este sigura (nevirusata). Dupa ce a-ti descarcat aplicatia si a-ti copiat-o in telefon (sau mai bine intrati aici pe blog direct de pe telefon si aplicatia se va descarca direct in memoria telefonului fara vreo alta interventie) instalarea este simpla ca cele din Google Play.



Aceasta aplicatie este disponibila si pentru PC-uri (vindows 7,8.1,10 si Mac OS X) si daca vreti un articol/tutorial si pe aceasta tema lasa-ti un mesaj in rubrica de comentarii.

Mai jos aveti si un clip cu aplicatia in sine sa va face-ti o idee.



Niciun comentariu: