Romica Prihor

Descărca orice versiune originala de Windows sau suita Office cu *Windows ISO Downloader*.

Windows ISO Downloader,

Am vazut foarte multe persoane pe diferite forum-uri care pun intrebarea, de unde pot descarca windows 7/8/8.1/10 original. Asa ca m-am hotarat sa fac acest tutorial si sa vin in ajutorul acestor persoane, iar astazi vreau sa prezint un utilitar care contine in meniu toate versiunile de Windows inclusiv si cele de Office (Microsoft Office).

Windows ISO Downloader, caci despre el este vorba, este un instrument gratuit și portabil (deci nu necesita instalare) pentru sistemele de operare Windows care vă permite să descărcați versiunile originale a sistemelor de operare Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 10 Insider Preview sau chiar suita Office 2007/2010 si 2013/2016 direct de pe serverele Microsoft.
Update - windows 7 nu mai este disponibil pentru descarcare in acest instrument.

Pentru a descărca imaginea ISO a unei versiuni Windows sau Office, trebuie doar să lansați programul, selectați din lista afișată în partea dreapta din interfața aplicației sistemul de operare pe
care doriți să descărcați fișierul ISO, de exemplu Windows 10, în pasul următor selectați ediția, dați click pe butonul Confirm în pasul următor selectați limba în care doriți să descărcați sistemul de operare, dați din nou click pe butonul Confirm și apoi selectați versiunea pe 32 biți sau 64 biți și va începe descărcarea sistemului de operare.

 Uitati si cateva screenshot-uri pentru exemplificare.







Aceast instrument oferă o cale simplă și rapidă de a descărca o versiune originală a unui sistem de operare Windows sau suita de birou Office.


  Link 1 descarcare Windows ISO Downloader

  Link 2 descarcare Windows ISO Downloader












Niciun comentariu: