Romica Prihor

Vrei TV pe mobil?.. Posturi TV Online pe android (mobil si tableta).



Multi dintre noi cautam aplicatii pentru mobil sau tableta care sa ne transforme gadgeturile in televizoare mobile la purtator.

În cazul website-urilor online, aplicatiile de tv online pe mobil au nevoie de instalarea pe telefon de playere speciale. Celebrul Sopcast este disponibil acum si pe Android, insa trebuie instalat de pe site-ul special, sau din link-ul  care l-am pus eu mai jos, fiind interzis pe magazinul Google Play

Pentru unele canale disponibile in lista veti avea nevoie insa si de alte playere video precum  VLC pentru Android, dar marea majoritate de canale romanesti functioneaza doar cu SopCast-ul.


 Aplicatia si SopCast-ul aferent poat fi descarcate si apoi instalate in telefon/tableta, accesand likul  Descarcare, de unde obtineti fisierele APK.  Pentru a putea instala aplicatiile va trebui sa permiteti telefonului instalarea de aplicatii din surse necunoscute din setari/securitate/surse necunoscute unde comutati pe ON.

Cateva detalii despre aplicatie.

Intrand in aplicatia Posturi TV Romanesti aveti posibilitatea de a urmari canale tv categorisite pe tari: Romania, Moldova, UK, Spania, Italia, Ungaria si USA. Lista este afisata in momentul in care faceti un swipe in stanga ecranului.


Urmatoarea categorie dupa aranjarea pe tari mai avem parte de o alta aranjare, si anume pe categorii de posturi. Spre exemplu pentru canalele romanesti  avem urmatoarele categorii: Filme, Sport, Muzica, Documentare, Generale, Stiri, Desene Animate si Locale. Pentru tv online in direct intrati pe sectiunea generale.




Aplicatia are la rularea posturilor tv  prin Sopcast un banner care apare peste imagine, dar in momentul cand postul tv sa incarcat reclama dispare singura, deci nu trebuie sa va faceti griji.

Acum conteaza si conexiunea voastra la internet, de preferat conexiune WI-FI (ca se incarca si mai rapid si merge fluid) ca pe date o sa va treziti cel mai probabil cu un cost suplimentar daca aveti un trafic limitat de internet.

Aici aveti un clip pentru a vedea ca aplicatia functioneaza foarte bine.




Niciun comentariu: