Romica Prihor

Trimite fisiere online simplu si rapid.


In ziua de azi exista o multime de site-uri de file sharing pe care le puteti folosi pentru a transfera fisiere, unele sunt usor de folosit si nici macar nu necesita sa aveti un cont pentru a putea transfera fisiere. In functie de necesitatile fiecaruia dintre noi, exista si site-uri foarte cunoscute de file sharing dar si unele mai putin cunoscute, despre care am sa scriu in randurile urmatoare, dar care isi fac treaba la fel de bine. Pentru a folosi site-urile de file sharing de mai jos aveti nevoie doar de PC cu o conexiune activa la internet si un browser web. Nu trebuie sa va faceti cont si site-urile functioneaza pe toate sistemele de operare si in plus folosirea acestora este gratuita. 


Cu FilesOverMiles puteti uploada fisierele dorite si mai apoi puteti face public link-ul. FOM ofera protectie  prin parolare si viteze de transfer mari.

  Faza mai putin buna e ca fisierele voastre nu sunt incarcate pe un server, atunci cand ati iesit din browser-ul web se opreste si transferul. Deci si voi si cei carora le trimiteti fisiere trebuie  sa fiti online in acelasi timp.
 Pe de o parte eu zic ca este mai bine asa pentru ca fisierul care vreti sa-l trimite-ti cuiva nu va ramane stocat 15 sau 30 de zile pe serverele lor cum fac multe servere din ziua de azi pentru ca multi se feresc de chestia asta cu stocatul la ei pe server.

     Succes la sharing.


Niciun comentariu: